Ennakoiden

Tulossa elo-syyskuussa

Syyskausi on käynnistynyt, ja ilmassa on jo paljon suunnitelmia tulevaan kauteen. Seurakunnassa ollaan tekemässä laajaa uudistusta jumalanpalvelusten ja muun toiminnan kehittämiseksi. Syyskaudella huomioidaan myös Suomi 100 -juhlavuosi eri tavoin. Tulossa on paljon mielenkiintoisia tapahtumia:

Hyvä Sanoma Riihimäen koteihin

Hyvä Sanoma Extra jaetaan Riihimäellä koteihin elokuun lopussa. Hyvän Sanoman miljoonapainos julkaistaan elokuussa 2017 Suomi 100 -syntymäpäivän kunniaksi. Hyvä Sanoma -lehden ”miljoonakampanjan” eli valtakunnallisen ovat käynnistäneet Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kampanjan avulla pyritään Suomen satavuotissyntymäpäivän kunniaksi levittämään paikallisseurakuntien kanssa ensi vuoden aikana Hyvä Sanoma -lehti lukuisiin suomalaistalouksiin; tavoitteena on saavuttaa yhteensä kaksi miljoonaa lukijaa.

Ida Elinan konsertti 10.9.2017 klo 16

Ida Elina on moderni pop-jazz-kanteleensoittaja ja kauniilla lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Uniikki soittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana, ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin perinnemusiikkikin.

Tilaisuus on maksuton, ja konsertin lopuksi on kahvitarjoilu.
Tule ja tuo ystäväsikin mukaan!

Su 17.9. klo 18 Hyvän Sanoman-ilta
Peltosaaren koululla

Hyvän Sanoman illassa ovat musisoimassa Henry Hedman, Tuula ja Valfrid Åkerlund & Dimitri Isberg.
Mukana myös Sanna Hedman ja Seppo Kaski. Vapaa pääsy.
Ruokajakelun iltapala.

Su 24.9. klo 18 Hyvän Sanoman-ilta
Lauluista kauneimmat

Musiikista vastaavat Virpi & Anne.
Mukana myös Kauko O. Uusila ja Seppo Kaski.
Hyvän Sanoman ilta järjestetään Riihimäen Kotikirkolla Koivistonkatu 5:ssä.
Kahvitarjoilu.

ENAKOIDEN:

Seurakunnan 70-vuotisjuhla 29.10. klo 15
(tervehdykset klo 14 – 14.30)

Suomi 100 -musiikkijuhla 3.12. klo 11