Ennakoiden

Syyskuussa luvassa paljon musiikkia

ja Hyvää Sanomaa

Tavanomaisen viikko-ohjelman lisäksi Kotikirkko järjestää syyskuussa useita maksuttomia musiikkipitoisia tapahtumia, joihin kannattaa tulla ja tuoda ystäviä mukaan:

Su 10.9. klo 16

Ida Elinan konsertti

Kotikirkolla

Ida Elina on moderni pop-jazz-kanteleensoittaja ja kauniilla lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Uniikki soittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana, ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin perinnemusiikkikin.

Tilaisuus on maksuton, ja konsertin lopuksi on kahvitarjoilu.
Tule ja tuo ystäväsikin mukaan!

Su 17.9. klo 18

Hyvän Sanoman-ilta

Peltosaaren koululla

Hyvän Sanoman illassa ovat musisoimassa Henry Hedman, Tuula ja Valfrid Åkerlund & Dimitri Isberg. Mukana myös Sanna Hedman ja Seppo Kaski. Vapaa pääsy.
Ruokajakelun iltapala.

Su 24.9. klo 18

Hyvän Sanoman-ilta

Lauluista kauneimmat

Musiikista vastaavat Virpi & Anne.
Mukana myös Kauko O. Uusila ja Seppo Kaski.
Hyvän Sanoman ilta järjestetään Riihimäen Kotikirkolla Koivistonkatu 5:ssä.
Kahvitarjoilu.

Hyvä Sanoma Riihimäen koteihin

Hyvä Sanoma Extra jaetaan Riihimäellä koteihin syyskuun alussa. Hyvän Sanoman miljoonapainos julkaistaan elokuussa 2017 Suomi 100 -syntymäpäivän kunniaksi. Hyvä Sanoma -lehden ”miljoonakampanjan” eli valtakunnallisen ovat käynnistäneet Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kampanjan avulla pyritään Suomen satavuotissyntymäpäivän kunniaksi levittämään paikallisseurakuntien kanssa ensi vuoden aikana Hyvä Sanoma -lehti lukuisiin suomalaistalouksiin; tavoitteena on saavuttaa yhteensä kaksi miljoonaa lukijaa.

Ennakoiden:

Seurakunnan 70-vuotisjuhla 29.10. klo 15