Ruokajakelu

Kotikirkolla on ruokajakelua maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11

Riihimäen Kotikirkon alakerrassa Koivistonkatu 5:ssä on kolmena päivänä viikossa – maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin – apua tarvitseville suunnattu ruokajakelu. Jakeluun saatavat elintarvikkeet ja kulutushyödykkeet tulevat lahjoituksena paikallisista ruokakaupoista. Paikan päällä ennen jakelun aloittamista työntekijät käyvät saadut elintarvikeet läpi ja lajittelevat tuotteet kategorioittain. Itse jako alkaa kymmeneltä ja on auki yhteentoista asti.

Pyrkimys on, että jokaiselle riittäisi tasapuolisesti saaduista elintarvikkeista. Asiakkaat pääsevät ulkoa sisälle jonosta viiden hengen erissä, jottei sisälle pääse muodostumaan tungosta. Sisällä työntekijät kertovat kuinka monta mistäkin tuotegatekoriasta saa itse valita ja asiakkaat keräävät tuotteet omiin kasseihinsa. Keskiviikkoisin ennen jakelua on lyhyt hartaus, joka alkaa kello 9.30.