Kesäleiri 2019
Riihimäen Kotikirkon lasten ja varhaisnuorten kesäleiri järjestetään Märkiön leirikeskuksessa 24.7.-27.7.2019. Leirin teema on Erilaisina yhdessä.

Toimitattehan ilmoittautumislomakkeen täytettynä paluuviestillä. Tarvittaessa lomakkeita löytyy Kotikirkon eteisen pöydältä. Vaihtoehtoisesti ilmoittautumisen voi tehdä verkkolomakkeella http://bit.ly/leiri2019 -osoitteessa.

Leiri alkaa ilmoittautumisella ja majoittumisella keskiviikkona klo 11 ja paikalle saavutaan suoraan omilla kyydeillä, os. Hangonväylä 1506, Hyvinkää. Leiri päättyy lauantaina klo 13.30 alkavaan leirijuhlaan (kestää noin 30 min). Kotiväki on tervetullut mukaan!

Leirillä on ohjelmaa klo 8-22. Siihen sisältyy pelejä, leikkijä, uintia, raamiksia, iltanuotioita ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa sekä sisällä että ulkona. Leirillä tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Majoitumme sisätiloissa 4 hlön huoneissa kerrossängyissä. Halukkaat saavat nukkua omissa
teltoissa. Mainitsettehan ilmoittautumislomakkeessa, jos lapsi nukkuu teltassa, tai hänellä on
kaveritoive. Leirikeskuksessa on tyynyt ja peitot. Myös makuupussia käytettäessä tulee aluslakana
ja tyynyliina olla mukana.

Leirimaksu on 65 €. Sisaralennus on 10 €, joten maksu seuraavilta sisaruksilta on 55 €/leiriläinen. Maksu suoritetaan ennen leirin alkamista seurakunnan tilille (Riihimäen Kotikirkko –yhdistys ry, Nordea FI6411323007100434, viestikenttään leiriläisen/leiriläisten nimi ja maksettava yhteissumma). Tapaturmavakuutus sisältyy leirin hintaan. Kuitti leirimaksusta esitetään leirin alkaessa.

Ilmoittautumislomake tulossa pian…

Sähköinen ilmoittautuminen: http://bit.ly/leiri2019

Tervetuloa leirille!