Kokoukset peruutettu 13.4. saakka

Kokoukset peruutettu korona-epidemian takia

Kotikirkon kaikki kokoustoiminta peruutetaan 13.4.2020 saakka.

Päätös on Suomen hallituksen 16.3. antaman määräyksen mukainen.

Ilon ja toivon säveliä 23.2.

Ilon ja toivon säveliä, Matinsalin musiikki-ilta 23.2. klo 16

#RESET -olkkari-illat ja #RESET-jumalanpalvelukset

#Reset – Olkkari-illat, Vapaamuotoisia tilaisuuksia liukuvalla aikataululla…

Ihmiskunnan tulevaisuus – jumalanpalvelus 12.1.2020

Su 12.1. 11.00 Jumalanpalvelus,
ihmiskunnan tulevaisuus
Martti Ahvenainen, Seppo Kaski

Joulumyyjäiset 7.12.

Joulumyyjäiset Kotikirkolla lauantaina 7.12. klo 9.30 – 12.00.
Myytävänä on leivonnaisia
ja muuta ruokatavaraa, käsitöitä ja pika-arpoja. Tervetuloa mukaan!

Raamattuilta 10.11.2019

Jeesus opettajana aikalaisten silmin
Ilkka Puhakan raamattutunnit su 10.11. klo 16 – 18
Raamattu-ilta on Riihimäen kaikkien kristittyjen yhteinen
tapahtuma Riihimäen Kotikirkolla. Kahvitarjoilu.

Matinsalin Musiikki-ilta 29.9.2019

Garissim Team – Evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki-ilta sunnuntaina 29.9.2019 klo 16 Eteläisen koulun Matinsalissa

Kierrätystapahtuma Granitilla 15.8.

Yhteiskristillinen kierrätystapahtuma to 15.8. klo 17-19
Riihimäellä Granitin aukiolla

Elämän Eväät 2019

Seurakunta osallistuu jälleen Fidan Eväät elämään -keräykseen. Tänä vuonna varoja kerätään Kongon vammaisille lapsille. Eväät elämään näkyy katukuvassa 6.−19.5.2019, kun lipaskerääjät jalkautuvat kaduille ja kauppakeskuksiin.

FIDA-keräyspisteet Riihimäellä

FIDA RIIHIMÄEN KATUKUVASSA

Tee hyvä teko – lahjoita FIDAlle

Fida – uskollinen ja luotettava, Suomen helluntaiseurakuntien oma lähetysjärjestö – näkyy nyt myös Riihimäen katukuvassa. Fida secondhand- myymälöiden vaatekeräyslaatikot on tuotu kaupunkiin.

Riihimäellä keräyslaatikot Riihimäellä:
R-kioskin vieressä, Torikatu 2
K-market Peltosaari, Telluskatu 2
K-market Välittäjä, Välittäjä 3-5

Nyt voit sinäkin osallistua Fidan toimintaan lahjoittamalla ja kierrättämällä. Fidan keräyslaatikoihin voit lahjoittaa hyväkuntoiset, ehjät, puhtaat, ja vähänkäytetyt vaatteet, liinavaatteet ja kengät. Myös särkymätön pikkutavara on tervetullutta. Keräyslaatikoihin kannattaa tipauttaa ainoastaan sellaista tavaraa, jonka vielä itsekin voisit ostaa. Pakkaa vaatteet ja mahdollinen särkymätön pientavara suljettuun pussiin niin, että ne säilyvät kuivina myös keräyslaatikoissa. Isot jätesäkit eivät ole suotavia. Keräyslaatikoista hyväkuntoinen, myyntikelpoinen tavara päätyy Roihupellossa sijaitsevan lajittelukeskuksen kautta myyntiin eripuolille Suomea sijaitseviin secondhand-myymälöihin. Kierrätä sinäkin maailmaa paremmaksi!

FIDA-keräyspiste Torikadulla

Fidan työn keskipisteenä ovat ne ihmiset, joilla ei ole mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään. Jokaisen kristityn toiveena on maailma, jossa jokainen lapsi voisi kurottaa kohti unelmiaan, syntypaikasta, perhetaustasta, ihonväristä tai uskonnosta riippumatta. Kristillisyys onkin välittämistä, heikomman puolelle asettumista ja periksi antamatonta hyvän tekemistä. Uskomme parempaan tulevaisuuteen. Ponnistelemme ja rukoilemme, jotta se toteutuu.

FIDA Seconhand -myymälä (Kerava)

Teksti: FIDA International ry.
Kuvat: Kauko ja Nina Uusila