Kairos-kurssi

 

 

Kairos-kurssin tarkempi aikataulu:

Pe 31.8.  18.00 – 20.30

La 01.9.  09.00 – 17.45

Su 02.9.  09.00 – 14.45

To 13.9.   17.30 – 20.00

Pe 28.9.  18.30 – 21.00

La 29.9.  09.00 – 18.30

Su 30.9.  09.00 – 16.00


Ylitse kaikkien rajojen 22.7.


YLITSE KAIKKIEN RAJOJEN -PÄIVÄ 22.7.

YHTEISKRISTILLINEN KIRKKOPYHÄ  HAUSJÄRVELLÄ ALKAEN KLO 12.00

Sunnuntaina 22.7. vietetään yhteiskristillistä kirkkopyhää Hausjärven kirkossa klo 12. Kirkkokahvit.

Turkhaudan Seurojentalolla, Miinan montun vieressä, on klo 14.30 alkaen myös nuorten muusikkojen ohjelmaa ja ruokailu (maksullinen) ennen illan konserttia.

YLITSE KAIKKIEN RAJOJEN – HENGELLISEN ROMANIMUSIIKIN KONSERTTI MIINAN MONTUSSA 22.7. KLO 16.30

Musiikin johto ja orkesteri:
Valfrid Åkerlund, soittoryhmä musiikin ammattilaisista

Paljon taitavia muusikoita, mm. Henry Hedman, Tuula ja Valfrid Åkerlund, Dimitri Isberg, Harri Kuokkanen, Anton Solonen, Anette Åkerlund ja Romanos-kvartetti.

Vapaa pääsy.
Käsiohjelma 5 e.


 

Musiikin johto: Valfrid Åkerlund
Orkesteri: Anton Solonen (viulu), Jari Kokkinen (haitari),
Antti Toivola, (kitara ja laulu), Pentti Oikarinen
(kosketinsoittimet) ja Jori Asikainen (basso).

Lyhyesti artisteista:

Antti Toivola on myös musiikin ammattilainen ja tullut tunnetuksi kitaristina ja laulajana sekä useiden tunnettujen artistien taustalaulajana.

Anette Åkerlund on Sibelius Akatemiasta tänä vuonna valmistuva musiikin maisteri. Hän on esiintynyt laulajana sekä fl amenco-tanssijana mm. Intiassa, Slovakiassa, Ruotsissa, Espanjassa ja Amerikassa.

Dimitri Isberg on tullut tunnetuksi iskelmä- ja tangolaulajana, jonka ohjelmisto on vaihtunut hengelliselle puolelle.

Harri Kuokkanen (Nyman) voitti 2009 Ponnahdus pinnalle -laulukilpailun. Hänen yhtä kappalettaan on Youtubessa kuunneltu 1,6 miljoonaa kertaa, joten laulajalla on paljon ihailijoita. Harri on myös kokenut sydämenasiakseen ja kutsumuksekseen laulaa hengellisiä lauluja.

Anton Solonen soittaa ykkösviulua Joensuun kaupunginorkesterissa. Anton musiikin ammatillisena tarjoaa huippuosaamista klassisesta musiikista aina mukaansatempaavaan mustalaismusiikkiin.

Johnny on nuori upeaääninen muusikko sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Hän on musiikkiurallaan tehnyt kolme sooloäänitettä.

Romanos-vartetti: Henry Hedman, Valfrid Åkerlund, Henry Valerius, Herman Blomerus
ovat upeaäänisiä baritoni-tenoreita, joiden laulu varmasti tempaa kuulijakunnan mukaansa.

Tuula ja Valfrid Åkerlund ovat laulaneet hengellistä musiikkia vuosikymmenien ajan. He esittävät duettolauluja, jotka herkistävät ja pysäyttävät hengellisen musiikin ääreen rohkaisten ja tuoden toivoa elämään.

Mikael Hedman on suorittanut tänä keväänä kitarassa C-tutkinnon, joka on ensimmäinen ammattitason tutkinto.

Konsertissa esiintyvät myös Miriam Schwartz, Jasmin Helmi ja Nikolas Hedman.

Konsertin juontaa Sanna Hedman.

Tervetuloa Miinan Monttuun 22.7. klo 16.30!

Miinan Monttu
Hausjärventie 1614, 12350 Hausjärvi
Ajo-ohjeet: https://www.miinanmonttu.net/11


Ladattava konserttimainos (pdf)

 
 

FIDA-keräyspisteet Riihimäellä

FIDA RIIHIMÄEN KATUKUVASSA

Tee hyvä teko – lahjoita FIDAlle


Fida – uskollinen ja luotettava, Suomen helluntaiseurakuntien oma lähetysjärjestö – näkyy nyt myös Riihimäen katukuvassa. Fida secondhand- myymälöiden vaatekeräyslaatikot on tuotu kaupunkiin.

Riihimäellä keräyslaatikot Riihimäellä:
R-kioskin vieressä, Torikatu 2
K-market Peltosaari, Telluskatu 2
K-market Välittäjä, Välittäjä 3-5

Nyt voit sinäkin osallistua Fidan toimintaan lahjoittamalla ja kierrättämällä. Fidan keräyslaatikoihin voit lahjoittaa hyväkuntoiset, ehjät, puhtaat, ja vähänkäytetyt vaatteet, liinavaatteet ja kengät. Myös särkymätön pikkutavara on tervetullutta. Keräyslaatikoihin kannattaa tipauttaa ainoastaan sellaista tavaraa, jonka vielä itsekin voisit ostaa. Pakkaa vaatteet ja mahdollinen särkymätön pientavara suljettuun pussiin niin, että ne säilyvät kuivina myös keräyslaatikoissa. Isot jätesäkit eivät ole suotavia. Keräyslaatikoista hyväkuntoinen, myyntikelpoinen tavara päätyy Roihupellossa sijaitsevan lajittelukeskuksen kautta myyntiin eripuolille Suomea sijaitseviin secondhand-myymälöihin. Kierrätä sinäkin maailmaa paremmaksi!


FIDA-keräyspiste Torikadulla

Fidan työn keskipisteenä ovat ne ihmiset, joilla ei ole mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään. Jokaisen kristityn toiveena on maailma, jossa jokainen lapsi voisi kurottaa kohti unelmiaan, syntypaikasta, perhetaustasta, ihonväristä tai uskonnosta riippumatta. Kristillisyys onkin välittämistä, heikomman puolelle asettumista ja periksi antamatonta hyvän tekemistä. Uskomme parempaan tulevaisuuteen. Ponnistelemme ja rukoilemme, jotta se toteutuu.FIDA Seconhand -myymälä (Kerava)

Teksti: FIDA International ry.
Kuvat: Kauko ja Nina Uusila 

Ruokajakelu

Kotikirkolla on ruokajakelua maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11

Riihimäen Kotikirkon alakerrassa Koivistonkatu 5:ssä on kolmena päivänä viikossa – maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin – apua tarvitseville suunnattu ruokajakelu. Jakeluun saatavat elintarvikkeet ja kulutushyödykkeet tulevat lahjoituksena paikallisista ruokakaupoista. Paikan päällä ennen jakelun aloittamista työntekijät käyvät saadut elintarvikeet läpi ja lajittelevat tuotteet kategorioittain. Itse jako alkaa kymmeneltä ja on auki yhteentoista asti.

Pyrkimys on, että jokaiselle riittäisi tasapuolisesti saaduista elintarvikkeista. Asiakkaat pääsevät ulkoa sisälle jonosta viiden hengen erissä, jottei sisälle pääse muodostumaan tungosta. Sisällä työntekijät kertovat kuinka monta mistäkin tuotegatekoriasta saa itse valita ja asiakkaat keräävät tuotteet omiin kasseihinsa. Keskiviikkoisin ennen jakelua on lyhyt hartaus, joka alkaa kello 9.30.