Musiikki-ilta 25.2.

Pienryhmäpäivä 10.2.

Leiriterveisiä

LASTEN KESÄLEIRI

Perinteinen 7-13 -vuotiaiden lasten ja varhaisnuorten kesäleiri järjestettiin 13.-16.7.2017 Ojakkalassa, Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa. Leirillä koettiin jälleen kesän huippuhetkiä, hienoja elämyksiä sekä erinomaista yhteishenkeä. Kiitos kaikille mukana olleille  ja muillekin leirin järjestämisen mahdollistaneille!

 

 

Leirin ohjelmaan kuului pelejä, leikkejä, uintia, seikkailua, toimintapisteitä, raamiksia, ilta-nuotioita ja paljon muuta mukavaa. Leirillä tarjottiin päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Majoituimme ryhmähuoneissa tai omissa teltoissa. 

 

 

Leirin järjesti Riihimäen Kotikirkko eli paikallinen helluntaiseurakunta, jolla on monen vuosikymmenen kokemus lasten, varhaisnuorten ja nuorten leiritoiminnasta. Ohjaajina ja apuohjaajina oli runsas joukko aikuisia ja nuoria.

 

 

 

Ruokajakelu

Kotikirkolla on ruokajakelua maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11

Riihimäen Kotikirkon alakerrassa Koivistonkatu 5:ssä on kolmena päivänä viikossa – maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin – apua tarvitseville suunnattu ruokajakelu. Jakeluun saatavat elintarvikkeet ja kulutushyödykkeet tulevat lahjoituksena paikallisista ruokakaupoista. Paikan päällä ennen jakelun aloittamista työntekijät käyvät saadut elintarvikeet läpi ja lajittelevat tuotteet kategorioittain. Itse jako alkaa kymmeneltä ja on auki yhteentoista asti.

Pyrkimys on, että jokaiselle riittäisi tasapuolisesti saaduista elintarvikkeista. Asiakkaat pääsevät ulkoa sisälle jonosta viiden hengen erissä, jottei sisälle pääse muodostumaan tungosta. Sisällä työntekijät kertovat kuinka monta mistäkin tuotegatekoriasta saa itse valita ja asiakkaat keräävät tuotteet omiin kasseihinsa. Keskiviikkoisin ennen jakelua on lyhyt hartaus, joka alkaa kello 9.30.