Teemajumalanpalvelus 28.1.

Joulu tulee laulaen 17.12. klo 16

Joulumyyjäiset Kotikirkolla 9.12. klo 9.30-11.30


 


Gospel & Coffee


 
Vielä kerran Bass’n Helen…

Harri Helenius ja orkesteri pitävät 26.11. klo 16 Kotikirkolla
pikkujoulucafe-tyyppisen gospelkonsertin.

Esiintyjät ovat takavuosien suomi-gospelin kovimpiin nimiin lukeutuneen
Bass’n Helenin jäseniä.

Su 26.11. klo 16 Gospel & Coffee
– Kahvitarjoilu – Vapaa pääsy – 

 


Suomi 100 -musiikkijuhla


 


 


Seurakunnan 70-vuotisjuhla

Terveiset seurakunnan 70-vuotisjuhlasta

Riihimäen Kotikirkossa vietettiin seurakunnan 70-vuotisjuhlaa sunnuntaina 29.10.2017. Seurakunnat ja muut yhteistyökumppanit toivat tervehdyksiään klo 14.00 alkaen, ja juhlatilaisuus alkoi klo 15.

Juhlan ohjelmassa oli muutamia puheenvuoroja, pastori Kauko Uusilan juhlapuhe ja runsaasti musiikkia, josta vastasi Credo+ – juhlakuoro. Seurakunnan historiikki käytiin läpi jutustellen, haastatellen ja valokuvia katsellen sekä kuoron lauluja kuunnellen. Credon solistina oli Henry Hedman.

 

Juhlaan oli kutsuttu mukaan seurakuntaa aiemmin palvelleet työntekijät ja Riihimäen kaupungin ja paikallisseurakuntien sekä joidenkin muiden yhteistyötahojen edustajia. Myös naapuripaikkakuntien helluntaiseurakunnista ja yhteistyöyhdistyksistä oli kutsuttu mukaan edustajia. Juhlaan saapuikin suuri joukko kutsuvieraita, seurakuntalaisia ja muita kuulijoita. Riihimäen kaupungin tervehdyksen juhlaan toi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Riku Bitter.

 
 

 

Lokakuun 26. päivä 1947 perustettiin Riihimäelle Helluntaiseurakunta, joka sai aluksi nimekseen Riihimäen Siion-seurakunta. Perustava kokous pidettiin Herajoella ja osanottajia oli läsnä 16 henkilöä.
 Ennakoiden:

Suomi 100 -musiikkijuhla 3.12. klo 11
Credo+ -juhlakuoro ym.
Kahvitarjoilu.

 

 

Ennakoiden

Syyskuussa luvassa paljon musiikkia

ja Hyvää Sanomaa

 

Tavanomaisen viikko-ohjelman lisäksi Kotikirkko järjestää syyskuussa useita maksuttomia musiikkipitoisia tapahtumia, joihin kannattaa tulla ja tuoda ystäviä mukaan:

Su 10.9. klo 16

Ida Elinan konsertti

Kotikirkolla

Ida Elina on moderni pop-jazz-kanteleensoittaja ja kauniilla lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Uniikki soittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana, ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin perinnemusiikkikin.

Tilaisuus on maksuton, ja konsertin lopuksi on kahvitarjoilu.
Tule ja tuo ystäväsikin mukaan!

Su 17.9. klo 18

Hyvän Sanoman-ilta

Peltosaaren koululla

Hyvän Sanoman illassa ovat musisoimassa Henry Hedman, Tuula ja Valfrid Åkerlund & Dimitri Isberg. Mukana myös Sanna Hedman ja Seppo Kaski. Vapaa pääsy.
Ruokajakelun iltapala.

Su 24.9. klo 18

Hyvän Sanoman-ilta

Lauluista kauneimmat

Musiikista vastaavat Virpi & Anne.
Mukana myös Kauko O. Uusila ja Seppo Kaski.
Hyvän Sanoman ilta järjestetään Riihimäen Kotikirkolla Koivistonkatu 5:ssä.
Kahvitarjoilu.


Hyvä Sanoma Riihimäen koteihin

Hyvä Sanoma Extra jaetaan Riihimäellä koteihin syyskuun alussa. Hyvän Sanoman miljoonapainos julkaistaan elokuussa 2017 Suomi 100 -syntymäpäivän kunniaksi. Hyvä Sanoma -lehden ”miljoonakampanjan” eli valtakunnallisen ovat käynnistäneet Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kampanjan avulla pyritään Suomen satavuotissyntymäpäivän kunniaksi levittämään paikallisseurakuntien kanssa ensi vuoden aikana Hyvä Sanoma -lehti lukuisiin suomalaistalouksiin; tavoitteena on saavuttaa yhteensä kaksi miljoonaa lukijaa.


Ennakoiden:

Seurakunnan 70-vuotisjuhla 29.10. klo 15

Suomi 100 -musiikkijuhla 3.12. klo 11

 

 

 

Ennakoiden

Tulossa elo-syyskuussa

Syyskausi on käynnistynyt, ja ilmassa on jo paljon suunnitelmia tulevaan kauteen. Seurakunnassa ollaan tekemässä laajaa uudistusta jumalanpalvelusten ja muun toiminnan kehittämiseksi. Syyskaudella huomioidaan myös Suomi 100 -juhlavuosi eri tavoin. Tulossa on paljon mielenkiintoisia tapahtumia:

 

 

Hyvä Sanoma Riihimäen koteihin

Hyvä Sanoma Extra jaetaan Riihimäellä koteihin elokuun lopussa. Hyvän Sanoman miljoonapainos julkaistaan elokuussa 2017 Suomi 100 -syntymäpäivän kunniaksi. Hyvä Sanoma -lehden ”miljoonakampanjan” eli valtakunnallisen ovat käynnistäneet Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kampanjan avulla pyritään Suomen satavuotissyntymäpäivän kunniaksi levittämään paikallisseurakuntien kanssa ensi vuoden aikana Hyvä Sanoma -lehti lukuisiin suomalaistalouksiin; tavoitteena on saavuttaa yhteensä kaksi miljoonaa lukijaa.

Ida Elinan konsertti 10.9.2017 klo 16

Ida Elina on moderni pop-jazz-kanteleensoittaja ja kauniilla lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä. Uniikki soittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana, ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin perinnemusiikkikin.

Tilaisuus on maksuton, ja konsertin lopuksi on kahvitarjoilu.
Tule ja tuo ystäväsikin mukaan!

 

Su 17.9. klo 18 Hyvän Sanoman-ilta
Peltosaaren koululla

Hyvän Sanoman illassa ovat musisoimassa Henry Hedman, Tuula ja Valfrid Åkerlund & Dimitri Isberg.
Mukana myös Sanna Hedman ja Seppo Kaski. Vapaa pääsy.
Ruokajakelun iltapala.

Su 24.9. klo 18 Hyvän Sanoman-ilta
Lauluista kauneimmat

Musiikista vastaavat Virpi & Anne.
Mukana myös Kauko O. Uusila ja Seppo Kaski.
Hyvän Sanoman ilta järjestetään Riihimäen Kotikirkolla Koivistonkatu 5:ssä.
Kahvitarjoilu.

 
* * *

ENAKOIDEN:

Seurakunnan 70-vuotisjuhla 29.10. klo 15
(tervehdykset klo 14 – 14.30)

Suomi 100 -musiikkijuhla 3.12. klo 11 

 

 

 

Leiriterveisiä

LASTEN KESÄLEIRI

Perinteinen 7-13 -vuotiaiden lasten ja varhaisnuorten kesäleiri järjestettiin 13.-16.7.2017 Ojakkalassa, Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa. Leirillä koettiin jälleen kesän huippuhetkiä, hienoja elämyksiä sekä erinomaista yhteishenkeä. Kiitos kaikille mukana olleille  ja muillekin leirin järjestämisen mahdollistaneille!

 

 

Leirin ohjelmaan kuului pelejä, leikkejä, uintia, seikkailua, toimintapisteitä, raamiksia, ilta-nuotioita ja paljon muuta mukavaa. Leirillä tarjottiin päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Majoituimme ryhmähuoneissa tai omissa teltoissa. 

 

 

Leirin järjesti Riihimäen Kotikirkko eli paikallinen helluntaiseurakunta, jolla on monen vuosikymmenen kokemus lasten, varhaisnuorten ja nuorten leiritoiminnasta. Ohjaajina ja apuohjaajina oli runsas joukko aikuisia ja nuoria.

 

 

 

Eväät elämään

EVÄÄT ELÄMÄÄN -KERÄYS

Vapaaehtoiset keräävät katulasten hyväksi

Fidan vuosittainen Eväät elämään -keräys näkyy noin 60 paikkakunnan kaduilla tulevina viikkoina. Yhdeksännen kerran järjestettävän keräyksen tuotot ohjataan kuivuudesta kärsivään Itä-Afrikkaan, jossa Fida tukee katulasten ja muiden äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten koulutusta.

Kadulle vai kouluun? -slogania kantavan kampanjan materiaalit on tehty Kenian Nairobin slummissa yhdessä katulasten kanssa. Nairobissa pelkästään on noin 60 000 katulasta. Fida tukee Kawangwaren slummin katulapsia auttavaa toimintakeskusta. Esimerkiksi vuoden 2015 loppuun mennessä keskuksen työntekijät olivat ohjanneet 640 lasta kadulta takaisin kotiin ja koulunpenkille.

Fidan työ Itä-Afrikassa ulottuu Kenian lisäksi Tansaniaan, Ugandaan, Etiopiaan, Kongoon (DRC) ja Burundiin. Kampanjan tuotoilla autetaan kaikista heikoimmassa asemassa olevat lapset kouluun, annetaan perheille tukea toimeentuloon ja puolustetaan lasten oikeuksia kaikista köyhimmillä alueilla.

Eväät elämään on suomalaisen Fidan vuosittainen keräys maailman köyhimpien lasten hyväksi. Sen toteuttavat helluntaiseurakunnat vapaaehtoisvoimin. Kerääjät tunnistaa Fidan oransseista keräysliiveistä ja -lippaista. Lipaskeräys on käynnissä kaduilla 21.5. saakka.


LISÄTIETOJA:

Kampanja
www.eväätelämään.fi
www.facebook.com/evaatelamaan

Fida International ry
Kirsi Koski-Kujala, varainhankinnan suunnittelija
+358 (0)40 186 5914
kirsi@fida.info
www.fida.info

Paikallinen keräys
Riihimäen Kotikirkko – Helluntaiseurakunta