Matinsalin Musiikki-ilta 29.9.2019

Garissim Team – Evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki-ilta sunnuntaina 29.9.2019 klo 16 Eteläisen koulun Matinsalissa

Kierrätystapahtuma Granitilla 15.8.

Yhteiskristillinen kierrätystapahtuma to 15.8. klo 17-19
Riihimäellä Granitin aukiolla

Elämän Eväät 2019

Seurakunta osallistuu jälleen Fidan Eväät elämään -keräykseen. Tänä vuonna varoja kerätään Kongon vammaisille lapsille. Eväät elämään näkyy katukuvassa 6.−19.5.2019, kun lipaskerääjät jalkautuvat kaduille ja kauppakeskuksiin.

Kotikirkon myyjäiset 8.12.

Oitissa tuulee

Oitissa tuulee!

Nyt ei ole kyse vain syksyn puhureista, vaan siitä että Oitissa tapahtuu uusia ja yllättäviä asioita.

Maanantaina 8.10. klo 16-18 tavara vaihtaa omistajaa kunnanviraston alapihalla S-marketin vieressä. Sinäkin voit antaa omastasi sellaista, mitä et enää tarvitse. Jollekin toiselle sinun tavarasi voi olla hyvin tarpeellista. Erikoisesti haluamme auttaa lapsiperheitä ja vasta kodin perustaneita nuoria: tuo sinulle tarpeettomaksi käyneet kodintekstiilit, keittiövälineet, 0-15 vuotiaitten lastenvaatteet sekä pikkulasten kirjat ja pelit kierrätyspöytään, josta tarvitsevat saavat ottaa niitä ilmaiseksi. Myös kaikenikäisten talvivaatteet ja -jalkineet ovat tervetulleita.

Tällä kertaa emme ota vastaan huonekaluja tai aikuisten kesä- ja sisävaatteita. Tilaisuudesta ylijääneet tavarat menevät Riihimäen Idäntyön kautta eteenpäin tarvitsijoille.

Pikkuisen kolea tai sateinen ilmakaan ei haittaa, sillä arempien tavaroiden vaihto hoidetaan tarvittaessa kunnanviraston alakerran kerhotilassa.

Raikkaita säveliä

Toritapahtumassa saat kuulla rekkalavalta sanaa ja säveliä, joita esittävät hausjärveläisille tuttu mies Henry Hedman ja erityisesti lasten sydämiä valloittava pirteä Jippii-lapsiryhmä. Samalla saat lämmikkeeksi broilerisoppaa soppatykistä.

Raikkaat tuulet puhaltavat toritapahtuman jälkeen Oitin Ystäväkeitaalla, Keskustie 5, missä pidetään kllo 18.30 hengellinen kokous. Siinä puhuu kiinteistöhuoltoalan eläkkeellä oleva yrittäjä Walde Schwartz. Hän on toiminut pastorina Järvenpään helluntaiseurakunnassa ja auttaa nykyään Viron seurakuntia.

Walde Schwartz on mukana myös sunnuntaina 7.10. klo 16 Hyvä Sanoma -illassa ja tiistaina 9.10. klo 18.30 Ystäväillassa. Tilaisuudet järjestää Oitin rukouspiiri.

Graniitti Matinsalissa 30.9.

Mieskuoro Graniitti

Mieskuoro Graniitti perustettiin v. 2004, ja siihen kuuluu tällä hetkellä n. 50 laulajaa. Kuoroa johtaa musiikinopettaja Sakari Kokkonen Lahdesta.  Kuorolaiset tulevat eripuolilta Suomea ja edustavat helluntaiherätyksen mieskuorolaulun parhaimmistoa. Ohjelmisto koostuu hyvin erityyppisistä sekä suomalaisista että kansainvälisistä mieskuorolauluista.  Vuonna 2014 Aikamedia julkaisi kuoron ensimmäisen äänitteen Syvä rauha.

Kuoro kokoontuu 6-7 kertaa vuodessa pitämään harjoituspäivää ja esiintyy paikkakunnalla. Konsertteja on pidetty vuosittain laajalti ympäri Suomea helluntaiseurakunnissa ja ev. lut kirkoissa.

Vuosittain on tehty kiertueita myös eri puolille Viroa, mm. Narvan alueelle.  Kuoron toiminta-ajatukseen on kuulunut niinikään kokonaisvaltainen hyväntekeväisyystyö. Erityisesti itä-Viron alueella konsertteihin on liittynyt vähävaraisten ja syrjäytyneiden ihmisten kohtaamista ja avustamista ruoka- ja vaatetarpeiden muodossa.

Vuonna 2015 kuoro teki konserttikiertueen Floridaan. Kutsujana oli Floridan Suomiseuran järjestämät Suomipäivät. Konsertteja pidettiin myös niin ev.lut. kirkossa kuin vapaiden suuntien seurakunnissa.

Kuoron säestyksestä huolehtii Pirkko Hyttinen, piano, Raimo Helenius, harmonikka, Leo Kunnas, kitara ja Allan Ahonen, kontrabasso.

Graniitti Matinsalissa 30.9.

Mieskuoro Graniitti

Kierrätystapahtuma 22.8.2018

Gratitin aukion kierrätystapahtumassa Riihimäellä 22.8. oli paljon väkeä, runsaasti kierrätystavaroita sekä erilaista ohjelmaa musiikin ja puheenvuorojen muodossa. Periaate kierrätyseen oli ”Tuo tullessas – vie mennessäs”. Paikalla oli tarjolla myös hernesoppaa ja rukouspalvelua. Tapahtuma oli yhteiskristillinen – ja varsin onnistunut ilta!