Ihmiskunnan tulevaisuus – jumalanpalvelus 12.1.2020

ihmiskunnan tulevaisuus
Martti Ahvenainen, Seppo Kaski

Joulumyyjäiset 7.12.

Joulumyyjäiset Kotikirkolla lauantaina 7.12. klo 9.30 – 12.00.
Myytävänä on leivonnaisia
ja muuta ruokatavaraa, käsitöitä ja pika-arpoja. Tervetuloa mukaan!

Raamattuilta 10.11.2019

Jeesus opettajana aikalaisten silmin
Ilkka Puhakan raamattutunnit su 10.11. klo 16 – 18
Raamattu-ilta on Riihimäen kaikkien kristittyjen yhteinen
tapahtuma Riihimäen Kotikirkolla. Kahvitarjoilu.

Matinsalin Musiikki-ilta 29.9.2019

Garissim Team – Evankeliumia sanoin ja sävelin. Musiikki-ilta sunnuntaina 29.9.2019 klo 16 Eteläisen koulun Matinsalissa

Kierrätystapahtuma Granitilla 15.8.

Yhteiskristillinen kierrätystapahtuma to 15.8. klo 17-19
Riihimäellä Granitin aukiolla

Elämän Eväät 2019

Seurakunta osallistuu jälleen Fidan Eväät elämään -keräykseen. Tänä vuonna varoja kerätään Kongon vammaisille lapsille. Eväät elämään näkyy katukuvassa 6.−19.5.2019, kun lipaskerääjät jalkautuvat kaduille ja kauppakeskuksiin.

Kotikirkon myyjäiset 8.12.

Oitissa tuulee

Oitissa tuulee!

Nyt ei ole kyse vain syksyn puhureista, vaan siitä että Oitissa tapahtuu uusia ja yllättäviä asioita.

Maanantaina 8.10. klo 16-18 tavara vaihtaa omistajaa kunnanviraston alapihalla S-marketin vieressä. Sinäkin voit antaa omastasi sellaista, mitä et enää tarvitse. Jollekin toiselle sinun tavarasi voi olla hyvin tarpeellista. Erikoisesti haluamme auttaa lapsiperheitä ja vasta kodin perustaneita nuoria: tuo sinulle tarpeettomaksi käyneet kodintekstiilit, keittiövälineet, 0-15 vuotiaitten lastenvaatteet sekä pikkulasten kirjat ja pelit kierrätyspöytään, josta tarvitsevat saavat ottaa niitä ilmaiseksi. Myös kaikenikäisten talvivaatteet ja -jalkineet ovat tervetulleita.

Tällä kertaa emme ota vastaan huonekaluja tai aikuisten kesä- ja sisävaatteita. Tilaisuudesta ylijääneet tavarat menevät Riihimäen Idäntyön kautta eteenpäin tarvitsijoille.

Pikkuisen kolea tai sateinen ilmakaan ei haittaa, sillä arempien tavaroiden vaihto hoidetaan tarvittaessa kunnanviraston alakerran kerhotilassa.

Raikkaita säveliä

Toritapahtumassa saat kuulla rekkalavalta sanaa ja säveliä, joita esittävät hausjärveläisille tuttu mies Henry Hedman ja erityisesti lasten sydämiä valloittava pirteä Jippii-lapsiryhmä. Samalla saat lämmikkeeksi broilerisoppaa soppatykistä.

Raikkaat tuulet puhaltavat toritapahtuman jälkeen Oitin Ystäväkeitaalla, Keskustie 5, missä pidetään kllo 18.30 hengellinen kokous. Siinä puhuu kiinteistöhuoltoalan eläkkeellä oleva yrittäjä Walde Schwartz. Hän on toiminut pastorina Järvenpään helluntaiseurakunnassa ja auttaa nykyään Viron seurakuntia.

Walde Schwartz on mukana myös sunnuntaina 7.10. klo 16 Hyvä Sanoma -illassa ja tiistaina 9.10. klo 18.30 Ystäväillassa. Tilaisuudet järjestää Oitin rukouspiiri.