Seurakunnan 70-vuotisjuhla

Tervetuloa

Olet lämpimästi tervetullut mukaan seurakunnan 70-vuotisjuhlaan Riihimäen Kotikirkolle sunnuntaina 29.10.2017. Tervehdyksiä otetaan vastaan salissa klo 14.00 – 14.30. Juhlatilaisuus alkaa klo 15.

Juhlan ohjelmassa on muutamia puheenvuoroja, pastori Kauko Uusilan juhlapuhe ja runsaasti musiikkia, josta vastaa Credo+ – juhlakuoro. Vaikka pääpaino on nykyisessä seurakuntaperheessämme ja nykyisyydessä, muistelemme hiukan menneitäkin vuosikymmeniä. Juhlan lopussa on kahvitarjoilu.

Juhlaan on kutsuttu mukaan seurakuntaa aiemmin palvelleet työntekijät ja Riihimäen kaupungin ja paikallisseurakuntien sekä joidenkin muiden yhteistyötahojen edustajia. Myös naapuripaikkakuntien helluntaiseurakunnista ja yhteistyöyhdistyksistä on kutsuttu mukaan edustajia. Mikäli erikseen ei ole sovittu, tervehdysten aika on siis ennen juhlatilaisuutta klo 14 alkaen.

Lokakuun 26. päivä 1947 perustettiin Riihimäelle Helluntaiseurakunta, joka sai aluksi nimekseen Riihimäen Siion-seurakunta. Perustava kokous pidettiin Herajoella ja osanottajia oli läsnä 16 henkilöä.

Tervetuloa mukaan juhlaan!

Ennakoiden: